VMY:n hermokeskus on Kaakonmajalla: ”Toivomme jatkoaikaa radalle. Lajissa on vetovoimaa, vaikka Suomessa on tosi paljon kilpailevia lajeja” – Katso kuvia 80 vuoden taipaleelta - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

VMY:n hermokeskus on Kaakonmajalla: ”Toivomme jatkoaikaa ampumaradalle, lajissa on vetovoimaa, vaikka Suomessa on tosi paljon kilpailevia lajeja” – Katso metsästäjien kuvia 80 vuoden taipaleelta

Valkeakosken Metsästysyhdistys juhlii lauantaina 80-vuotista taivaltaan kaupunginteatterissa. Kaakonmaja on ollut jo vuosikausia seuran tärkeänä tukikohtana, jonka vieressä ihanteellisella paikalla sijaitsee myös ampumarata.

Valkeakosken Metsästysyhdistyksen entinen puheenjohtaja Veijo Kurra ja nykyinen pääveturi Vesa Juusela Kaakonmajan edustalla. Tukikohta on ollut VMY:n omistuksessa vuodesta 1995, ja sen vierellä sijaitsevat myös erillinen saunarakennus, nykyajan vaatimukset täyttävä riistankäsittelyvaja ja ampumarata.

28.8.2019 14:50 | Päivitetty 28.8.2019 15:23

Valkeakosken Metsästysyhdistyksen entinen ja nykyinen puheenjohtaja Veijo Kurra ja Vesa Juusela istahtavat kahvipöytään seuran tukikohdassa Kaakonmajalla, jonka seura osti omakseen UPM:ltä vuonna 1995.

Kaakonmaja on koottu vanhan panimon hirsistä ja siirretty 1950-luvulla nykyiselle paikallaan Kaakonojan perukoille. Sitä ei ole muistissa, missä tuo vanha panimo sijaitsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset